top of page

YOUth Got the look

BOTOX

Kliniek Heihof bestaat sinds 2013 en onze specialisten op dit vlak gebruiken alleen middelen die veilig en gecertificeerd zijn. Onze (inmiddels 6 jaar) trouwe klanten weten uit ervaring dat onze middelen goed en betrouwbaar zijn.

Wat doet Botox:

 

Op plaatsen in het gezicht waar de spieren het sterkste samentrekken ontstaan op den duur rimpels. Als u deze gelaatspieren met botox laat injecteren, ontspannen deze spieren en trekken ze minder/niet meer samen. Hierdoor zal de huid niet meer "knikken" en wordt de huid gladder. Wij streven daarbij naar het behoud van de natuurlijke expressie, waarbij u er opgefrist uitziet. Alle behandelingen gaan altijd in goed overleg met u. Het eerste consult is gratis en vrijblijvend. Mocht u op dat moment beslissen, na goed overleg, de behandeling direct uit te willen laten voeren, dan kan dit uiteraard.

 

Dysport:

 

Het inzetten van het merk Dysport Botuline Toxine is een weloverwogen keuze van Kliniek Heihof, omdat het een product is dat al jaren ingezet wordt voor medisch-cosmetische ingrepen en er veel wetenschappelijk onderzoek is verricht. Wereldwijd zijn miljoenen cosmetische ingrepen uitgevoerd met Dysport omdat het gegarandeerd veilig het mooiste resultaat geeft. 

 

Botuline Toxine:

 

Botox is de afkorting voor Botuline Toxine A, het is een merknaam die in de volksmond gebruikt wordt. Maar Botox (Botuline Toxine) is door meerdere fabrikanten op de markt gebracht onder de veilige merknamen Dysport, maar ook Bocouture, Azzalure, Xeomin, Vistabel en Botox van Allegran zijn merknamen die u kunt tegenkomen en allemaal dezelfde werkzame stof Botuline A Toxine bevatten. U kunt het vergelijken met de verschillende merken waaronder Paracetamol verkrijgbaar is bij de drogist of de apotheek en allemaal dezelfde werkzame stof Paracetamol bevatten. Botox / Botuline Toxine belemmert de overdracht van de zenuw naar de spier en de werking zal over het algemeen na 3-4 maanden gaan afnemen. Op tijd herhalen is daarom van belang, als u de rimpels / huidknikjes niet terug wil zien.

Wat vindt u bij Kliniek Heihof:

 

  • Kwaliteit voor een betaalbare prijs

  • Goed, uitgebreid gratis advies

  • Ervaren artsen die specialist zijn op cosmetisch vlak en uiteraard als arts geregistreerd zijn in het BIG register

  • Gratis nacontrole

  • Zeer dunne naalden, daardoor bijna geen pijn 

  • Resultaat houdt gemiddeld 3 tot 4 maanden aan (bij vaker gebruik zelfs langer tot wel 5/6 maanden)

  • Het gezicht voelt meer ontspannen 

  • Dysport botox is veilig en heeft geen nadelige consequenties op lange termijn (Botuline Toxine bestaat al sinds 1946)

  • Behoud van de natuurlijke uitstraling

  • De behandeling op zich duurt vrij kort en u kunt daarna direct uw normale bezigheden hervatten, op sporten en sauna-/zonnebankbezoek na

 

Bel voor advies en/of behandeling naar 035 - 77 24 8 24 voor een afspraak of reserveer online via: 

Advies voor na de behandeling:

Botuline Toxine A (botox) Dysport:

 

Het effect van de botoxbehandeling treedt na 3 tot 14 dagen op. Mocht na 14 dagen niet het gewenste effect bereikt zijn, dan kunt u een nieuwe afspraak maken waarbij wij controleren op bewegelijkheid van de spiergroep. Mocht er nog te veel spierbeweging zijn, dan zullen wij indien de arts dit verantwoord acht, zonodig kosteloos bijspuiten.

De eerste 2 tot 4 uren na de ingreep wordt u verzocht :

 

•          Niet te gaan liggen of voorover te bukken

•          Niet over de behandelde gebieden te wrijven

•          Geen druk op behandelde gebied uit te oefenen.

•          De eerste 24 uren niet in de sauna te gaan.

•          De eerste 24 uren niet intensief te sporten

 

 

De eerste dagen na de behandeling dient u geen intensieve druk uit te oefenen op het behandelde gebied, maar u kunt de huid gewoon schoonmaken en verzorgen. Desgewenst kunt u make-up of camouflagecrème aanbrengen. U mag meteen in de zon, advies is wel met een hoge beschermingsfactor te beschermen. Een eventueel klein blauwe plekje wat is ontstaan door het injecteren, kunt u het beste insmeren met een hoge beschermingsfactor c.q. sunblock. Onder invloed van zon kunnen dit namelijk (tijdelijke) pigmentvlekjes worden.

 

 

Effect van botox in de fronsrimpels

bottom of page