top of page

ERvaRiNgeN

Onderstaand leest u enkele ervaringen van onze cliënten.

Kliniek Heihof bestaat ruim 6 jaar en is een begrip in

Hilversum en het Gooi geworden.

We zijn trots dat we door telkens kwaliteit te bieden, inmiddels meer dan 1200 terugkerende cliënten hebben.

Het aantal tevreden cliënten groeit met de dag, omdat de mond op mond reclame zijn werk doet.

We hopen dat we u als tevreden klant kunnen toevoegen.

We verwelkomen u graag.

Christel Biesheuvel.png

Christel Biesheuvel

Zeer vriendelijk en eerlijk! Ik heb een fillerbehandeling laten doen. Hiervoor vroegen mensen nog wel eens of ik slecht geslapen had. Na de behandeling krijg ik ineens complimenten dat ik er zo uitgerust uitzie, terwijl niemand ziet dat ik er iets aan heb laten doen. Het resultaat is heel natuurlijk!

Annette Smit_edited.jpg

Annette Smit

Een echte aanrader! Goede ervaring hier. Bij binnenkomst al een prettige sfeer. Het pand straalt rust uit. De personal touch, daar hou ik van. Ik sprak Wilma aan de telefoon en ze heeft me alles duidelijk uitgelegd. Als er na de behandeling nog vragen zijn, is er altijd ruimte voor overleg en een gratis controlebehandeling. Ik vond ze zeer professioneel en kundig.

Liesbeth Kok.png

Liesbeth KoK

Ik heb mijn neuslippenplooi laten vullen en de traangootjes onder mijn ogen, lijnen in mijn gezicht die ik liever niet zie en mij een vermoeid en oud uiterlijk geven. Ik los dit op door vanaf nu één keer per jaar een paar prikjes en ik zie er jaren jonger uit. Volgend jaar kom ik zeker terug. Voor de prijs hoef ik het niet te laten. Dank.

NOG MEER LOVENDE BERICHTEN

Inge de Vries

Ik had me op het ergste voorbereid, maar het viel 100% mee! Zeer prettig en deskundig! Geen pijn gehad en super geadviseerd. Thanks!!!

Samira Sadir

Zeer professioneel!! Ik heb een goede, fijne behandeling gehad. Ik voelde me op mijn gemak. De uitleg was goed en vooral duidelijk. Ik kom zeker terug.

Saskia Cruiming

Ik kom regelmatig terug voor een botox en filler behandeling. Ik ben erg tevreden met het mooie en vooral natuurlijke resultaat! 

Petra Meijers

Vriendelijk en professioneel, de resultaten verbluffend. Duidelijke uitleg met alle ruimte voor eventueel toch niet willen laten behandelen! Volgende keer weer heel graag bij deze arts!

Debora Ran

De arts is zeer professioneel. Hij gaf duidelijk uitleg en heeft een goed oog voor esthetische waarde. Ik kom zeker terug, ik ben blij met mijn frisse uitstraling.

Robin Elswoud

Ben als een trotse vrouw naar buiten gelopen en de pijn viel me ontzettend mee. Het resultaat is prachtig en het is ook nog een betaalbaar.

Staphanie de Lange

Omdat het mijn eerste keer voor Botox was, vond ik het erg spannend. Gelukkig was de arts geduldig. Ik kom binnenkort terug voor het contouren van mijn lippen. Ik vond ze aardig, vakkundig en zeer betrouwbaar.

Mirjam Nijhuis

Ik ben geweest voor mijn neuslippenplooi en mijn frons, dit stoorde me al jaren. Ben zeer tevreden. De behandeling wordt duidelijk uitlegt en op iedereen persoonlijk afgestemd. Heel blij met het resultaat!

Lucien Verburght

De mogelijkheid tot een gratis controle na 2 weken vind ik erg prettig. Ze zijn vooral niet opdringerig en geven eerlijk advies. Alles liep zoals het hoort van het maken van een afspraak tot de behandeling. Bedankt, ik kom graag terug.

Milou Houtzager

Top kliniek. Makkelijk te bereiken met het OV! Het personeel is vriendelijk en deskundig. De sfeer is prima en de behandeling uitstekend! Een mooi natuurlijk resultaat. Goed en deskundig geholpen. Ik voelde me direct op mijn gemak en er werd rustig naar me geluisterd.

Sylvia VerschooR

Ik heb al jaren last van tandenknarsen, dusdanig dat m’n tanden en kiezen hiervan kapotgingen. Ik kreeg van mijn tandarts een bitje, die ik vervolgens stuk beet in m’n slaap. Ik kom al jaren bij kliniek Heihof om mijn rimpeltjes tegen te gaan en legde mijn tandenknars probleem voor. Dokter Markwin zei dat dit te verhelpen was met Botox en dit had ik al eens eerder gehoord. Hij heeft dit vervolgens in mijn kaakspieren geïnjecteerd. Best een eng idee toen hij dit voorstelde, maar ik ben blij dat ik het gedaan heb, want nu heb ik nergens meer last van. Geen gespannen gevoel meer in mijn kaak, ik knars niet meer, echt een opluchting!

Elco Hielema

Zweetplekken in mijn overhemden, het is jarenlang mijn grootste nachtmerrie geweest. Op kantoor zat ik continu te kijken onder mijn armen of het al zo ver was. Na de eerste koffiepauze was het vaak al raak. En dan was het nog niet eens warm op kantoor! Ik kon er echt niks tegen doen. Ik heb van alles geprobeerd: organische kledingmaterialen, deodorants, alles. Zelfs van die gekke okselpads, maar daar lekte ik gewoon doorheen. En ondertussen durfde ik nooit mijn armen op te tillen, laat staan juichen of zwaaien. Totdat ik in Kliniek Heihof werd behandeld. Hij gaf me kleine prikjes met botox en het probleem is opgelost. Tijdelijk dan wel, maar ik ga over een paar maanden zeker terug!

Pien Vonck

Nu ik ouder word en mijn ogen slechter worden, merk ik dat ik vaker tuur naar mijn beeldscherm of de televisie. Ook als ik de zon zat kneep ik mijn ogen bij elkaar en dat veroorzaakte een lelijke fronsrimpel tussen mijn wenkbrauwen die je steeds meer begon te zien. Het gaf me zo'n bozige uitdrukking en ik had hierdoor soms ook wat last van spanningshoofdpijn. Nu heb ik deze fronsrimpel laten injecteren met botox en ik kan zeggen dat het een heel ontspannen gevoel geeft en ik nu een veel vriendelijkere uitstraling heb. Ik ben er erg blij mee!

CaRolinE van de WeTeRinG

De kliniek is makkelijk bereikbaar vanaf de snelweg en het is vrij parkeren. Bij binnenkomst een vriendelijk ontvangst en een lekkere cappuccino. De arts luisterde geduldig, gaf me goed advies en de behandeling was vrijwel pijnloos door de verdovende crème. Een klein blauw plekje na de fillerbehandeling, maar dit hadden ze van te voren gezegd dat dit kon gebeuren. Met wat make-up zag je niets en het was na twee dagen weg getrokken. De kwaliteit is top en de prijzen in verhouding met andere klinieken met dezelfde merken erg laag. Vanwege de zeer goede prijs kwaliteit verhouding ga ik zeker terug.

bottom of page