top of page
Kliniek Heihof - beeld&meer-29.jpg

Ontdek de Kracht van PRP Behandelingen bij Kliniek Heihof

Bij Kliniek Heihof geloven we in het stimuleren van natuurlijke schoonheid en vitaliteit. Onze Platelet Rich Plasma (PRP) behandelingen zijn de ultieme expressie van deze filosofie.

 

Wat is PRP?

PRP, ook bekend als "vampierfacelift", is een geavanceerde medische procedure waarbij we gebruikmaken van uw eigen bloedplasma. Dit rijke plasma wordt verfijnd en op strategische wijze op specifieke gebieden aangebracht, om zo een krachtige regeneratie en verjonging te bevorderen.

 

Voordelen van PRP Behandelingen

Natuurlijke Verjonging: Omdat we uw eigen biologische materiaal gebruiken, is PRP een volledig natuurlijke en veilige methode om de jeugdige uitstraling te herstellen.

Stimulatie van Collageen en Groeifactoren

PRP bevat actieve groeifactoren en stimuleert de aanmaak van collageen, wat resulteert in een stevigere, gladdere huid.

 

Verfijning van Textuur en Teint

PRP verbetert de textuur en teint van de huid, waardoor deze er frisser en stralender uitziet.

Minimale Downtime: Een van de grootste voordelen van PRP is dat de hersteltijd minimaal is, zodat u snel weer kunt genieten van uw dagelijkse activiteiten.

 

Onze Expertise

Bij Kliniek Heihof voert Drs. Mousa, een ervaren vaatchirurg, de PRP behandelingen uit. Met precisie en toewijding zorgt hij voor een op maat gemaakte behandeling die voldoet aan uw unieke behoeften.

Boek nu een Consult

Ervaar zelf de verbluffende resultaten van PRP behandelingen bij Kliniek Heihof. Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijk consult en ontdek hoe PRP uw natuurlijke schoonheid kan versterken.

Hoe werkt het?

Platelet-Rich Plasma (PRP) wordt naast sportgeneeskundig, orthopedisch, dermatologisch en tandheelkundig ook cosmetisch toegepast en wordt vaak gebruikt in de esthetische geneeskunde. Deze toepassing staat bekend als PRP-therapie voor huidverjonging.

Huidverjonging

PRP-therapie wordt gebruikt om de kwaliteit van de huid te verbeteren, tekenen van veroudering te verminderen en de huid een gezondere uitstraling te geven. Het wordt vaak toegepast op het gezicht, de nek, het decolleté en de handen.

Procedure

Het proces voor cosmetische PRP is vergelijkbaar met medische toepassingen. Een kleine hoeveelheid bloed wordt afgenomen van de patiënt, en dit bloed wordt gecentrifugeerd om het plaatjesrijke plasma te scheiden van andere bloedcomponenten.

Toediening

Het geconcentreerde PRP wordt vervolgens toegediend. Het kan worden geïnjecteerd in de huid met fijne naalden, waardoor het kan worden gebruikt voor rimpelvermindering, huidverstrakking en het verbeteren van de algehele huidtextuur. 

Resultaten

Cosmetische PRP wordt vaak gepromoot vanwege zijn potentieel om de huid te verjongen, collageenproductie te stimuleren en fijne lijntjes en rimpels te verminderen. De groeifactoren in PRP kunnen helpen bij het herstel van beschadigd weefsel en kunnen de huid er frisser en jonger uit laten zien.

Minimaal invasief

Een aantrekkelijk aspect van cosmetische PRP is dat het een minimaal invasieve procedure is, die doorgaans weinig tot geen hersteltijd vereist. Patiënten kunnen hun dagelijkse activiteiten meestal snel hervatten na de behandeling.

Cosmetische PRP-therapie wordt vaak gebruikt in klinieken als optie voor huidverjonging. Zoals bij elke medische of cosmetische procedure, is het belangrijk om deze behandeling te laten uitvoeren door een ervaren en gekwalificeerde arts. De resultaten kunnen variëren maar zijn over het algemeen heel natuurlijk, en de geschiktheid van de behandeling kan afhangen van de individuele behoeften en huidconditie van de patiënt.

Natuurlijk effect

Advies voor voor- en na de behandeling:

Voor de behandeling

 • Vermijd Bloedverdunners:
  Als u bloedverdunners gebruikt, overleg dan met uw behandelend arts of u tijdelijk kunt stoppen voor de behandeling.

 • Hydrateer Goed:
  Zorg ervoor dat u goed gehydrateerd bent op de dag van de behandeling. Dit helpt bij het gemakkelijker vinden van de juiste aders voor bloedafname.

 • Vermijd Alcohol en Cafeïne:
  Vermijd alcohol en cafeïnehoudende dranken op de dag van de behandeling, omdat deze de gevoeligheid van de huid kunnen vergroten.

 • Comfortabele Kleding:
  Draag comfortabele kleding op de dag van de behandeling, bij voorkeur met een losse halslijn om gemakkelijke toegang tot het behandelingsgebied te bieden.

Als u zich zorgen maakt over iets na de behandeling, aarzel dan niet om contact op te nemen met uw behandelend arts. Zij zullen u voorzien van de juiste begeleiding en advies.

Na de behandeling

 • Vermijd Blootstelling aan Direct Zonlicht
  Vermijd direct zonlicht en gebruik een zonnebrandcrème met een hoge SPF om uw huid te beschermen.

 • Vermijd Make-up en Huidverzorgingsproducten
  Vermijd het gebruik van make-up en agressieve huidverzorgingsproducten gedurende de eerste 24 uur na de behandeling.

 • Vermijd Intensieve Fysieke Activiteit
  Probeer gedurende de eerste 24 uur na de behandeling intensieve fysieke activiteit te vermijden om de behandelde gebieden rust te gunnen.

 • Hydrateer en Verzorg de Huid
  Gebruik milde, hydraterende producten om de huid te kalmeren en te hydrateren na de behandeling.

 • Wees Geduldig
  De resultaten van PRP behandelingen worden geleidelijk zichtbaar na verloop van tijd. Geef uw huid de tijd om te regenereren en te vernieuwen.

 • Volg de Aanbevelingen van de Behandelaar op
  Volg nauwkeurig alle instructies en aanbevelingen van uw behandelend arts op voor een optimaal herstel en de beste resultaten.

Wat vindt u bij Kliniek Heihof:

 

 • Kwaliteit voor een betaalbare prijs

 • Goed, uitgebreid gratis advies

 • Ervaren artsen die specialist zijn op cosmetisch vlak en uiteraard als arts geregistreerd zijn in het BIG register

 • Gratis nacontrole
   

Bel voor advies, een gratis consult naar 035 - 77 24 8 24 voor een afspraak of reserveer online via: 

shutterstock_126585875.jpeg

Our USP's

Waarom Kliniek Heihof

Deskundige, ervaren artsen, betaalbaar, kwaliteit

Makkelijk bereikbaar vanaf de snelweg 2 minuten lopen vanaf de trein.

Gratis parkeren

  Deskundige, ervaren artsen  
Al onze artsen zijn deskundig, professioneel en BIG-geregistreerd. Iedere arts heeft een relevante opleiding gevolgd en beschikt over de verplichte benodigde registraties en diploma’s. 
  kwaliteit  

Bij ons krijgt u enkel te maken met ervaren, zeer vakkundige BIG geregistreerde artsen als uw premium behandelaar, wij hebben geen leerlingen in dienst. Ook zijn al onze producten, zoals hieronder weergegeven, van A-kwaliteit. Veiligheid staat bij ons voorop.

  Betaalbaar. 
Veilige cosmetische ingrepen moeten wat ons betreft voor iedereen bereikbaar zijn. Daarom hanteren wij eerlijke prijzen
  bereikbaar  

We zijn gevestigd in het "Oude Dudok Pompgemaal". Een prachtig pand in een groene omgeving. Dichtbij de snelweg en vanaf het station Sportpark is het 1 minuut lopen. U kunt gratis parkeren als u met de auto komt.

Boek nu online uw afspraak.

U bent van harte welkom voor een

gratis en vrijblijvend consult. 

Voor natuurlijke schoonheid 

KliNieK HeiHof
HilversuM

COnTacT

Tel: 035 - 77 24 8 24  |  Email: info@kliniekheihof.nl

Laapersveld 1, 1213 VB Hilversum.
In het "Oude Dudok Pompgemaal"
1 minuut lopen vanaf treinstation Hilversum Sportpark, dichtbij de snelweg. Gratis parkeren

Stel hier uw vraag en wij antwoorden zo spoedig mogelijk:

Dank voor uw bericht, wij zullen u z.s.m. antwoorden.

Laapersveld 1, 1213 VB Hilversum

1 minuut lopen vanaf station Hilversum Sportpark

Makkelijk bereikbaar vanaf snelweg 

Gratis parkeren

Tel: 035 - 77 24 8 24  |  Email: info@kliniekheihof.nl

 

• logo_v3.png

Volg ons!

 • Facebook - grijze cirkel
 • Instagram - grijze cirkel
bottom of page