Beautiful You

eye

CU

 

OoglIDCORRectieS:

 

Ervaren plastisch chirurg:

 

Met trots kunnen wij u vertellen dat drs. Paul Poeschmann - plastisch chirurg - met al meer dan 4000 ooglidcorrecties op zijn naam, bij ons de ooglidcorrecties uitvoert. 

 

Hangende oogleden kunnen u een vermoeide, oudere uitstraling geven. De bovenoogleden kunnen zelfs zo gaan hangen dat het gezichtsveld wordt beperkt. Wij kunnen met deze relatief kleine ingreep een oplossing bieden.

 

Bij een ooglidcorrectie neemt de chirurg het overschot aan huid van de bovenste oogleden weg. Uw gezicht krijgt hierdoor een uitgeruste en open uitstraling.

 

Intakegesprek:

 

Allereerst komt u bij ons op consult voor een intakegesprek bij onze plastisch chirurg die ook de behandeling uitvoert. U krijgt een uitgebreid en eerlijk advies over de te behalen resultaten. Uw wensen, de operatie en de realistische mogelijkheden worden besproken. Ook krijgt u advies waar u rekening mee dient te houden voor en na de behandeling.

 

Verdoving:

 

Voordat de behandeling begint wordt het gebied plaatselijk verdoofd door middel van een paar prikjes. Hierdoor voelt u geen pijn van de behandeling. Het eerste prikje zult u even voelen, de daaropvolgende niet meer. Eventueel krijgt u, als dat nodig is, van tevoren een rustgevend tabletje. De operatie duurt ongeveer een uur en de chirurg wordt geassisteerd door een ervaren operatieassistente. Na de behandeling dient u een paar dagen rustig aan te doen. U kunt wat blauw worden en wat zwelling krijgen. Koude kompressen worden hierbij geadviseerd. Meestal gaan na een dag of vijf de hechtingen eruit.

 

Graag nodigen wij u uit voor een gratis en vrijblijvend eerste consult, waarbij u alle vragen kunt stellen aan drs. Poeschmann.

 

Correctie bovenoogleden               €  750,-

 

 

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met 035 - 77 24 8 24 of reserveren via:

Ooglidcorrectie bovenooglid voor operati
Ooglidcorrectie bovenooglid na operatie
Ooglidcorrectie bovenooglid voor operati
Ooglidcorrectie bovenooglid na operatie
Ooglidcorrectie bovenooglid voor operati
Ooglidcorrectie bovenooglid na operatie

Enkele voorbeelden van de door drs. Poeschmann uitgevoerde ooglidcorrecties met een natuurlijk resultaat

Tel: 035 - 77 24 8 24  |  Email: info@kliniekheihof.nl

 

© 2013 Kliniek Heihof | Laapersveld 1 | 1213 VB Hilversum | All Rights Reserved | Privacybeleid

Inschrijving Kamer van Koophandel onder nummer: 54902096