top of page

OnS TeaM

Kopie van Zonder titel-9.png

Dr. Veerander Ghotra

Dr. Veerander promoveerde aan de Universiteit van Leiden en is reeds jaren dagelijks werkzaam als cosmetisch arts en hierdoor zeer kundig en ervaren.

 

Door zijn staat van dienst heeft hij inmiddels naam gemaakt in de medisch-cosmetische branche. Uiteraard is dr. Veerander BIG geregistreerd, maar daarnaast mede ECAMS gecertificeerd https://www.ecamedicine.comwat een enorme meerwaarde is als arts in het cosmetisch werkveld.

 

Dr. Ghotra is bekwaam in esthetiek, oncologie, kankeronderzoek, en moleculaire biologie. Een professional in de gezondheidszorg en een specialist op cosmetisch vlak.

 

"Ik geloof erin dat een natuurlijke, anatomisch gefundeerde behandeling de enige manier is om de beste esthetische resultaten bij een cliënt te bereiken.”

 

“Elke patiënt is anders en elk gezicht is ook anders. Ik ben een man van precisie. Naar mijn mening maken de kleine dingen het plaatje compleet. Maar het gaat niet alleen om de buitenkant - elke klant brengt een verhaal dat soms triest en soms verrassend is. Juist deze diversiteit aan mensen maakt mijn werk zo mooi."

 

Uw arts die naar u luistert, tijd voor u heeft en houdt van precisie.

BIG registratienummer: 99919288101

nvcg.jpg
ECAMS.jpg
narges%2520Botorabi_edited_edited.jpg

Drs.

Narges

Botorabi

Drs. Narges Botorabi

Drs. Narges Botorabi heeft een duidelijke visie op schoonheid en is eerlijk in haar adviezen. Als ze iets niet realistisch vindt of niet nodig, zegt ze dat ook. Het natuurlijke resultaat is wat drs. Botorabi aanspreekt. 
 
Drs. Narges Botorabi studeerde af aan de medische faculteit van de Universiteit van Utrecht. Sinds 2016 werkt zij dagelijks en met veel plezier als arts binnen de medische cosmetische geneeskunde en heeft daarmee veel ervaring en kennis van behandelingen met botox en fillers.
 
“Alle cosmetische behandelingen hebben als doel u een mooiere en jeugdigere uitstraling te geven. Mijn doel is om dit te verrichten met een zo natuurlijk mogelijk resultaat. Het gesprek vind ik het belangrijkste onderdeel. Misschien heb je hele duidelijke ideeën, of laat je het juist het liefst helemaal aan mij over. Met een deskundig oog en met kwaliteit hoog in het vaandel, maken wij samen een plan dat comfortabel voelt en veilig is.”
 
Drs. Narges, een rustige vakbekwame arts, die een duidelijke visie heeft:


- Uw natuurlijke schoonheid in balans houden -
 
BIG registratienummer: 19908675901

Profiel foto 2020 MG - 1.jpeg

Drs.

Melissa Gomez

Drs. Melissa Gomez heeft na haar opleiding tot arts een Masteropleiding esthetische geneeskunde gevolgd. Deze opleiding geeft haar de kennis en kunde om cosmetische ingrepen met injectables (botox en fillers) uit te voeren. Daarnaast is zij ook bekwaam kleine cosmetische chirurgische ingrepen te verrichten.

 

Na deze eerste master in de medisch cosmetisch wetenschap, heeft drs. Melissa Gomez nog een tweede master in Ierland gevolgd, te weten; “Master Course in Non-Surgical Facial Transformation aan the European College of Aesthetic Medicine & Surgery”. ECAMS gecertificeerd https://www.ecamedicine.com. 

Daarbij is Melissa bekwaam in behandelingen met draadliften door een daarop toegespitste speciale opleiding te hebben gevolgd; “The Advanced Course on Aptos methods APTOS Thread Lifting Methods”.

Drs. Melissa is uiteraard BIG geregistreerd en heeft ruimschoots ervaring als cosmetisch arts.

Drs. Gomez heeft onder andere in Amsterdam en Hengelo als cosmetisch arts gewerkt.

 

Kortom; Melissa is met haar schat aan kennis, vaardigheden en ervaring een enorme aanwinst voor kliniek Heihof.

BIG registratienummer: 99920427201

nvcg.jpg
ECAMS.jpg
Wilma Buijsmann.png

Wilma Schoutens-Buijsmann

Sinds 2013 is Wilma de trotse eigenaresse van Kliniek Heihof en heeft sindsdien, samen met haar team, de kliniek tot een begrip in het Gooi weten te maken.

Wilma is een onderneemster pur sang! Zij zorgt ervoor dat de kliniek constant draaiende blijft.

 

“Ik vind het fijn als mensen zich op hun gemak voelen, ik streef naar een ongedwonge sfeer en persoonlijke aandacht". 

 

Aldus, Wilma

Wilma Schoutens-Buijsmann | Huidspecialiste | Manager | Owner 

bottom of page