OnS TeaM

Dr. Veerander Ghotra

Veerander promoveerde aan de Universiteit van Leiden en is reeds jaren dagelijks werkzaam als cosmetisch arts en hierdoor zeer kundig en ervaren.
 
Door zijn staat van dienst heeft hij inmiddels naam gemaakt in de medisch/cosmetische branche. Uiteraard is dr. Veerander BIG geregistreerd, maar daarnaast mede ECAMS gecertificeerd 
https://www.ecamedicine.com
 
Dr. Ghotra is bekwaam in esthetiek, oncologie, kankeronderzoek, en moleculaire biologie. Een professional in de gezondheidszorg en een specialist op cosmetisch vlak.

 

"Ik geloof erin dat een natuurlijke, anatomisch gefundeerde, wetenschappelijk gedreven, minimalistische en gecombineerde aanpak vanuit meerdere disciplines samen de enige manier is om de beste esthetische resultaten bij een patiënt te bereiken.

 

Elke patiënt is anders en elk gezicht is ook anders. Ik ben een man van precisie. Naar mijn mening maken de kleine dingen het plaatje compleet. Maar het gaat niet alleen om de buitenkant - elke klant brengt een verhaal dat soms triest en soms verrassend is. Juist deze diversiteit aan mensen maakt mijn werk zo mooi."

 

“Uw persoonlijke cosmetisch arts die u echt leert kennen, naar u luistert en tijd voor u heeft”

BIG registratienummer: 99919288101

Dr. Veerander is toehoorder bij de:

ECAMS.jpg

Huidtherapeute

Soon to come

Drs.

Melissa Gomez

Drs. Melissa Gomez heeft na haar opleiding tot arts een Masteropleiding esthetische geneeskunde gevolgd. Deze opleiding geeft haar de kennis en kunde om cosmetische ingrepen met injectables (botox en fillers) uit te voeren. Daarnaast is zij ook bekwaam kleine cosmetische chirurgische ingrepen te verrichten.

 

Na deze eerste master in de medisch cosmetisch wetenschap, heeft drs. Melissa Gomez nog een tweede master in Ierland gevolgd, te weten; “Master Course in Non-Surgical Facial Transformation aan the European College of Aesthetic Medicine & Surgery”. Tevens is zij bekwaam in behandelingen met draadliften door een daarop toegespitste speciale opleiding te hebben gevolgd; “The Advanced Course on Aptos methods APTOS Thread Lifting Methods”.

Drs. Melissa is uiteraard BIG geregistreerd en heeft ruimschoots ervaring als cosmetisch arts.

Drs. Gomez heeft onder andere in Amsterdam en Hengelo als cosmetisch arts gewerkt en maakt nu de overstap naar onze kliniek in Hilversum en daar zijn we heel trots op.

 

Kortom; Melissa is met haar schat aan kennis, vaardigheden en ervaring een enorme aanwinst voor kliniek Heihof.

BIG registratienummer: 99920427201

ECAMS.jpg

Wilma Schoutens-Buijsmann

Sinds 2013 is Wilma de trotse eigenaresse van Kliniek Heihof en heeft sindsdien, samen met haar team, de kliniek tot een begrip in het Gooi weten te maken.

Wilma is een onderneemster pur sang! Zij zorgt ervoor dat de kliniek constant draaiende blijft.

 

“Ik vind het fijn als mensen zich op hun gemak voelen, ik streef naar een ongedwonge sfeer en persoonlijke aandacht". 

 

Aldus, Wilma

Wilma Schoutens-Buijsmann | Huidspecialiste | Manager | Owner 

Tel: 035 - 77 24 8 24  |  Email: info@kliniekheihof.nl

 

© 2013 Kliniek Heihof | Laapersveld 1 | 1213 VB Hilversum | All Rights Reserved | Privacybeleid

Inschrijving Kamer van Koophandel onder nummer: 54902096