top of page

Big geregistreerde artsen als uw premium behandelaar!

Botox vrouw hyaluron filler natural look.png

OnS TeaM

Bij ons krijgt u enkel te maken met ervaren, zeer vakkundige BIG geregistreerde artsen als uw premium behandelaar, wij hebben geen leerlingen in dienst. Ook zijn al onze producten, zoals hieronder weergegeven, van A-kwaliteit. Veiligheid staat bij ons voorop. Meet hier ons team:

Kopie van Zonder titel-9.png

Dr. Veerander Ghotra

Dr. Veerander promoveerde aan de Universiteit van Leiden en al jaren dagelijks werkzaam als cosmetisch arts en hierdoor zeer kundig en ervaren.

 

Door zijn staat van dienst heeft hij inmiddels naam gemaakt in de

medisch-cosmetische branche. Uiteraard is dr. Veerander BIG geregistreerd, maar daarnaast mede ECAMS gecertificeerd 

www.ecamedicine.com 

Dr. Ghotra is bekwaam in esthetiek, oncologie, kankeronderzoek, en moleculaire biologie. Een professional in de gezondheidszorg en een specialist op cosmetisch vlak.

 

"Ik geloof erin dat een natuurlijke, anatomisch gefundeerde behandeling de enige manier is om de beste esthetische resultaten bij een cliënt te bereiken.”

 

“Elke patiënt is anders en elk gezicht is ook anders. Ik ben een man van precisie. Naar mijn mening maken de kleine dingen het plaatje compleet. Maar het gaat niet alleen om de buitenkant - elke klant brengt een verhaal dat soms triest en soms verrassend is. Juist deze diversiteit aan mensen maakt mijn werk zo mooi."

 

Uw arts die naar u luistert, tijd voor u heeft en houdt van precisie.

BIG registratienummer: 99919288101

nvcg.jpg
ECAMS.jpg
Profiel foto 2020 MG - 1.jpeg

Drs. Melissa Gomez

Drs. Melissa Gomez heeft na haar opleiding tot arts een Masteropleiding esthetische geneeskunde gevolgd. Deze opleiding geeft haar de kennis en kunde om cosmetische ingrepen met injectables (botox en fillers) uit te voeren. Daarnaast is zij ook bekwaam kleine cosmetische chirurgische ingrepen te verrichten.

 

Na deze eerste master in de medisch cosmetisch wetenschap, heeft drs. Melissa Gomez nog een tweede master in Ierland gevolgd, te weten; “Master Course in Non-Surgical Facial Transformation aan the European College of Aesthetic Medicine & Surgery”. ECAMS gecertificeerd www.ecamedicine.com. 

Daarbij is Melissa bekwaam in behandelingen met draadliften door een daarop toegespitste speciale opleiding te hebben gevolgd; “The Advanced Course on Aptos methods APTOS Thread Lifting Methods”.

Drs. Melissa is uiteraard BIG geregistreerd en heeft ruimschoots ervaring als cosmetisch arts en heeft onder andere in Amsterdam en Hengelo als cosmetisch arts gewerkt.

 

Melissa is met haar schat aan kennis, vaardigheden en ervaring een enorme aanwinst.

BIG registratienummer: 99920427201

nvcg.jpg
ECAMS.jpg

Wilma Schoutens-Buijsmann

Wilma Buijsmann.png

Sinds 2013 is Wilma de trotse eigenaresse van Kliniek Heihof en heeft sindsdien, samen met haar team, de kliniek tot een begrip in het Gooi weten te maken.

Wilma is een onderneemster pur sang! Zij zorgt ervoor dat de kliniek constant draaiende blijft.

“Ik vind het fijn als mensen zich op hun gemak

voelen, ik streef naar een ongedwonge sfeer

en persoonlijke aandacht". 

 

Aldus, Wilma

Wilma Schoutens-Buijsmann | Huidspecialiste | Manager | Owner 

Voor natuurlijke schoonheid 

KliNieK HeiHof
HilversuM

bottom of page