top of page

Big geregistreerde artsen als uw premium behandelaar!

Botox vrouw hyaluron filler natural look.png

OnS TeaM

Bij ons krijgt u enkel te maken met ervaren, zeer vakkundige BIG geregistreerde artsen als uw premium behandelaar, wij hebben geen leerlingen in dienst. Ook zijn al onze producten, zoals hieronder weergegeven, van A-kwaliteit. Veiligheid staat bij ons voorop. Meet hier ons team:

Kopie van Zonder titel-9.png

Dr. Veerander Ghotra

Dr. Veerander promoveerde aan de Universiteit van Leiden en al jaren dagelijks werkzaam als cosmetisch arts en hierdoor zeer kundig en ervaren.

 

Door zijn staat van dienst heeft hij inmiddels naam gemaakt in de

medisch-cosmetische branche. Uiteraard is dr. Veerander BIG geregistreerd, maar daarnaast mede ECAMS gecertificeerd 

www.ecamedicine.com 

Dr. Ghotra is bekwaam in esthetiek, oncologie, kankeronderzoek, en moleculaire biologie. Een professional in de gezondheidszorg en een specialist op cosmetisch vlak.

 

"Ik geloof erin dat een natuurlijke, anatomisch gefundeerde behandeling de enige manier is om de beste esthetische resultaten bij een cliënt te bereiken.”

 

“Elke patiënt is anders en elk gezicht is ook anders. Ik ben een man van precisie. Naar mijn mening maken de kleine dingen het plaatje compleet. Maar het gaat niet alleen om de buitenkant - elke klant brengt een verhaal dat soms triest en soms verrassend is. Juist deze diversiteit aan mensen maakt mijn werk zo mooi."

 

Uw arts die naar u luistert, tijd voor u heeft en houdt van precisie.

BIG registratienummer: 99919288101

nvcg.jpg
ECAMS.jpg
Profiel foto 2020 MG - 1.jpeg

Drs. Melissa Gomez

Drs. Melissa Gomez heeft na haar opleiding tot arts een Masteropleiding esthetische geneeskunde gevolgd. Deze opleiding geeft haar de kennis en kunde om cosmetische ingrepen met injectables (botox en fillers) uit te voeren. Daarnaast is zij ook bekwaam kleine cosmetische chirurgische ingrepen te verrichten.

 

Na deze eerste master in de medisch cosmetisch wetenschap, heeft drs. Melissa Gomez nog een tweede master in Ierland gevolgd, te weten; “Master Course in Non-Surgical Facial Transformation aan the European College of Aesthetic Medicine & Surgery”. ECAMS gecertificeerd www.ecamedicine.com. 

Daarbij is Melissa bekwaam in behandelingen met draadliften door een daarop toegespitste speciale opleiding te hebben gevolgd; “The Advanced Course on Aptos methods APTOS Thread Lifting Methods”.

Drs. Melissa is uiteraard BIG geregistreerd en heeft ruimschoots ervaring als cosmetisch arts en heeft onder andere in Amsterdam en Hengelo als cosmetisch arts gewerkt.

 

Melissa is met haar schat aan kennis, vaardigheden en ervaring een enorme aanwinst.

BIG registratienummer: 99920427201

nvcg.jpg
ECAMS.jpg
FF52B10E-61A4-4707-9A3F-A27897D3B9C8.jpeg

Dr. Shèdy Taher

De visie van dr. Shèdy Taher is om op een verantwoorde manier, optimaal bij te kunnen dragen aan de wens van de cliënt. Met veel passie en enthousiasme bespreekt hij samen met u hoe u de beste versie van uzelf zou kunnen zijn.

 

Daarbij wordt er gebruik gemaakt van onze bekende AA++ merken. Hij hecht veel waarde aan het op de voet blijven volgen van de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen en zo neemt hij structureel deel aan cursussen en masterclasses om u te kunnen voorzien van de nieuwste methoden en technieken.

 

Dr. Shèdy Taher studeerde af aan de medische faculteit van de universiteit van Maastricht. Waarna hij zich gespecialiseerd heeft in radiologie.

 

Sinds 2020 is hij werkzaam als cosmetisch arts en houdt zich sindsdien dagelijks bezig met het behandelen van cliënten met o.a. botox en fillers. 

 

Dr. Shèdy is cosmetisch arts KNMG-, BIG-, RIZIV-, NVCG- geregistreerd.

 

Met trots en bevlogenheid wil hij bijdragen aan uw proces van uiterlijke schoonheid.

BIG registratienummer: 19926911401

nvcg.jpg
2 f88a651c-39f8-49af-9600-c9f1088d0911 kopiëren kopiëren kopiëren.jpg

Drs. Haj Mousa

Drs. Haj Mousa heeft zijn master geneeskunde afgerond aan de Radboud Universiteit in Nijmegen, heeft daarna als vaatchirurg gewerkt in Aleppo in Syrië (zijn vaderland), waarna hij tot 2019 in het Radboud UMC heeft gewerkt. Daarna besloot hij zich toe te leggen op de cosmetische geneeskunde gezien de overlap van de vaatchirurgie met het subtiele, secure werk dat bij het behandelen met injectables ook van belang is.

 

Drs. Haj Mousa heeft een zachte, rustige persoonlijkheid en neemt de tijd om met precisie zijn behandelingen uit te voeren op weg naar waar u zich prettig bij voelt.

 

Het doel van drs. Haj Mousa is om middels een serie van behandelingen het gezicht langzaamaan te verbeteren en te harmoniseren, om zo naar een natuurlijk resultaat toe te werken. Een belangrijk aspect hierbij is dat hij toewerkt naar een resultaat dat passend is bij de leeftijd en in evenwicht is met anatomie van uw gezicht.

 

Het motto van drs. Haj Mousa is dan ook:

 

“Schoonheid komt samen als het lichaam met de geest in balans is.

De waarneming kan het beeld dat men heeft van zichzelf verstoren.

De natuur een handje helpen is uiteraard mogelijk, als de leeftijd en anatomie gerespecteerd blijven.”

Big registratienummer: 49920994801 

 

 

Wilma Schoutens-Buijsmann

Wilma Buijsmann.png

Sinds 2013 is Wilma de trotse eigenaresse van Kliniek Heihof en heeft sindsdien, samen met haar team, de kliniek tot een begrip in het Gooi weten te maken.

Wilma is een onderneemster pur sang! Zij zorgt ervoor dat de kliniek constant draaiende blijft.

“Ik vind het fijn als mensen zich op hun gemak

voelen, ik streef naar een ongedwonge sfeer

en persoonlijke aandacht". 

 

Aldus, Wilma

Wilma Schoutens-Buijsmann | Huidspecialiste | Manager | Owner 

IMG_072C39B12C88-1.jpeg

Drs. Kirtie Doerga

Drs. Kirtie Doerga heeft een duidelijke visie op schoonheid en is eerlijk in haar adviezen. Als ze iets niet realistisch vindt of niet nodig, zegt ze dat ook. Het natuurlijke resultaat is wat drs. Doerga aanspreekt. 

 

Drs. Kirtie Doerga studeerde af aan de medische faculteit van de Vrije Universiteit van Amsterdam. Daarna specialiseerde zij zich tot huisarts. Sinds 2020 werkt zij dagelijks als huisarts en voerde, nadat zij een interne opleiding binnen de esthetische geneeskunde volgde, werkzaamheden uit binnen een injectable kliniek in Zandvoort. Sinds mei 2023 zijn we blij dat we haar als arts aan ons team hebben kunnen toevoegen.

 

Drs. Doerga een rustige arts, die een duidelijke visie heeft:

 

Uw natuurlijke schoonheid in balans houden 

 

BIG registratienummer: 39919639701

Unknown-13.jpg

Ellis van Doorn

Ellis van Doorn, steun en toeverlaat van de kliniek.

 

Operationeel manager in hart en ziel.

 

Met haar tomeloze inzet en een groot warm hart, probeert zij het eenieder naar de zin te maken. Alle operationele zaken op de werkvloer worden geregeld door Ellis, zij stuurt de stagiaires aan en zorgt dat de artsen onbezorgd aan het werk kunnen.

 

Haar jarenlange werkervaring bij de omroep, waar zij in de productie werkzaam was bij programma's als "Opsporing Verzocht", "Wie is de Mol", "Sterrenslag" en nog veel meer bekende programma’s, heeft ertoe geleid dat zij als geen ander weet hoe je alles binnen een bedrijf in goede banen moet leiden.

 

Wij als kliniek zijn ontzettend blij met Ellis aan onze zijde.

 

Ellis, een vrouw uit duizenden, die alles regelt en een ieder op zijn/haar gemak weet te stellen.

Voor natuurlijke schoonheid 

KliNieK HeiHof
HilversuM

bottom of page