top of page

Big geregistreerde artsen als uw premium behandelaar!

Botox vrouw hyaluron filler natural look.png

OnS TeaM

Bij ons krijgt u enkel te maken met ervaren, zeer vakkundige BIG geregistreerde artsen als uw premium behandelaar, wij hebben geen leerlingen in dienst. Ook zijn al onze producten, zoals hieronder weergegeven, van A-kwaliteit. Veiligheid staat bij ons voorop. Meet hier ons team:

Veerander_edited_edited_edited.jpg

Dr. Veerander Ghotra

Dr. Veerander PhD, promoveerde aan de Universiteit van Leiden en al jaren dagelijks werkzaam als cosmetisch arts en hierdoor zeer kundig en ervaren.

 

Door zijn staat van dienst heeft hij inmiddels naam gemaakt in de

medisch-cosmetische branche. Uiteraard is dr. Veerander BIG geregistreerd, maar daarnaast mede ECAMS gecertificeerd 

www.ecamedicine.com 

Dr. Ghotra is bekwaam in esthetiek, oncologie, kankeronderzoek, en moleculaire biologie. Een professional in de gezondheidszorg en een specialist op cosmetisch vlak.

 

"Ik geloof erin dat een natuurlijke, anatomisch gefundeerde behandeling de enige manier is om de beste esthetische resultaten bij een cliënt te bereiken.”

 

“Elke patiënt is anders en elk gezicht is ook anders. Ik ben een man van precisie. Naar mijn mening maken de kleine dingen het plaatje compleet. Maar het gaat niet alleen om de buitenkant - elke klant brengt een verhaal dat soms triest en soms verrassend is. Juist deze diversiteit aan mensen maakt mijn werk zo mooi."

 

Uw arts die naar u luistert, tijd voor u heeft en houdt van precisie.

BIG registratienummer: 99919288101

nvcg.jpg
ECAMS.jpg
Kliniek Heihof - beeld&meer-7.jpg

Drs. Melissa Gomez

Drs. Melissa heeft na haar opleiding tot arts een Masteropleiding esthetische geneeskunde gevolgd. Deze opleiding geeft haar de kennis en kunde om cosmetische ingrepen met injectables (botox en fillers) uit te voeren. Daarnaast is zij ook bekwaam kleine cosmetische chirurgische ingrepen te verrichten.

 

Na deze eerste master in de medisch cosmetisch wetenschap, heeft drs. Melissa Gomez nog een tweede master in Ierland gevolgd, te weten; “Master Course in Non-Surgical Facial Transformation aan the European College of Aesthetic Medicine & Surgery”. ECAMS gecertificeerd www.ecamedicine.com. 

Daarbij is Melissa bekwaam in behandelingen met draadliften door een daarop toegespitste speciale opleiding te hebben gevolgd; “The Advanced Course on Aptos methods APTOS Thread Lifting Methods”.

Drs. Melissa is uiteraard BIG geregistreerd en heeft ruimschoots ervaring als cosmetisch arts en heeft onder andere in Amsterdam en Hengelo als cosmetisch arts gewerkt.

 

Melissa is met haar schat aan kennis, vaardigheden en ervaring een enorme aanwinst.

BIG registratienummer: 99920427201

nvcg.jpg
ECAMS.jpg
Scherm­afbeelding 2024-02-27 om 18.48.50.png

DRS. Tiba Tossijn

Drs. Tiba Tossijn, een bevlogen, kundige en enthousiaste arts die haar carrière begon als kind-actrice (in o.a. Baantjer), studeerde daarnaast geneeskunde aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Zij deed wetenschappelijk onderzoek voor plastische chirurgie en liep verdiepingsstages dermatopathologie. In 2017 studeerde zij af als arts en in datzelfde jaar begon zij haar loopbaan als cosmetisch arts.

 

Inmiddels werkt Drs. Tossijn ruim zes jaar dagelijks met plezier als cosmetisch arts KNMG en heeft hierdoor ontzettend veel vlieguren gemaakt en veel ervaring opgedaan.

 

Wat u van haar kunt verwachten is iemand die fijn is in de omgang, klantvriendelijk is en passie heeft voor haar vak. Tevens is zij van nature een positief persoon, die oog heeft voor detail en goed luistert naar mensen.

 

Bij Drs. Tiba Tossijn, draait alles om u! Voor Drs. Tossijn is het allerbelangrijkste dat u zich op uw gemak voelt. Drs. Tossijn neemt de tijd voor u, beantwoordt al uw vragen en luistert naar wat u wilt. Samen met u bedenkt ze een plan om u nóg mooier te maken op een natuurlijke manier, om een frisse, uitgeruste uitstraling te krijgen die bij u past. Ook na de behandeling staat zij voor u klaar, voor nazorg en als u vragen hebt.

 

Drs. Tossijn is een waardevolle aanwinst binnen ons team!

 

Kom langs bij Drs. Tossijn in onze kliniek en ontdek hoe we met zorg, expertise en liefde voor natuurlijke schoonheid u kunnen laten stralen!

BIG registratienummer: 39923608801

nvcg.jpg
Drs. Haj Mousa.png

Drs. Haj Mousa

Drs. Mousa heeft zijn master geneeskunde afgerond aan de Radboud Universiteit in Nijmegen, heeft vervolgens als vaatchirurg gewerkt in Aleppo, waarna hij tot 2019 in het Radboud UMC heeft gewerkt. Daarna besloot hij zich toe te leggen op de cosmetische geneeskunde gezien de overlap van de vaatchirurgie met het subtiele, secure werk dat bij het behandelen met injectables ook van belang is.

 

Drs. Haj Mousa heeft een zachte, rustige persoonlijkheid en neemt de tijd om met precisie zijn behandelingen uit te voeren op weg naar waar u zich prettig bij voelt.

 

Het doel van drs. Haj Mousa is om middels een serie van behandelingen het gezicht langzaamaan te verbeteren en te harmoniseren, om zo naar een natuurlijk resultaat toe te werken. Een belangrijk aspect hierbij is dat hij toewerkt naar een resultaat dat passend is bij de leeftijd en in evenwicht is met anatomie van uw gezicht.

 

Het motto van drs. Haj Mousa is dan ook:

 

“Schoonheid komt samen als het lichaam met de geest in balans is.

De waarneming kan het beeld dat men heeft van zichzelf verstoren.

De natuur een handje helpen is uiteraard mogelijk, als de leeftijd en anatomie gerespecteerd blijven.”

Big registratienummer: 49920994801 

 

 

nvcg.jpg
Dr. Marjan Sandker

Dr. Marjan Sandker

Dr. Marjan Sandker een vooraanstaande cosmetisch arts met een indrukwekkende staat van dienst en een passie voor het perfectioneren van natuurlijke schoonheid.

 

Met een uitgebreide achtergrond als orthopedisch chirurg en een fellowship in wervelkolomchirurgie, brengt Dr. Sandker een ongeëvenaarde expertise naar onze kliniek. Haar chirurgische achtergrond heeft haar voorzien van een diepgaand begrip van anatomie, handvaardigheid en precisie, waardoor ze uitblinkt in haar vakgebied.

 

Naast haar chirurgische carrière heeft Dr. Sandker haar passie voor esthetiek gevolgd en zich gespecialiseerd in cosmetische geneeskunde, waar ze haar vaardigheden verder heeft verfijnd en zich heeft toegelegd op het bereiken van natuurlijke en sublieme resultaten voor haar patiënten.

 

Dr. Sandker heeft een uitgebreid portfolio opgebouwd van succesvolle behandelingen en heeft een reputatie opgebouwd als een betrouwbare en toegewijde arts. Haar cliënten waarderen haar zorgvuldige benadering, haar vermogen om naar hun wensen te luisteren en haar streven naar perfectie in elke behandeling die ze uitvoert.

 

Bij Kliniek Heihof streven we naar het leveren van de hoogste kwaliteit en veiligheid binnen onze behandelingen. Met Dr. Sandker in ons team zijn we ervan overtuigd dat onze cliënten kunnen vertrouwen op haar deskundigheid, ervaring en toewijding om hun esthetische doelen te bereiken en hun zelfvertrouwen te herstellen.

 

Maak vandaag nog een afspraak om kennis te maken met Dr. Sandker en ontdek hoe zij u kan helpen uw natuurlijke schoonheid te verbeteren met haar uitzonderlijke deskundigheid en zorgzaamheid.

 

“Ik vind het erg fijn om mensen op een subtiele manier mooier te maken. Daarnaast luister ik goed naar de wensen van de cliënt en is het mijn doel om samen tot het gewenste eindresultaat te komen.”

BIG registratienummer: 39923608801

vrij 3 shutterstock_126585875 kopiëren kopiëren.png

Dr....

Ellis van Doorn

KlIniek Heihof Ellis van Doorn.png

Ellis van Doorn, steun en toeverlaat van de kliniek.

 

Operationeel manager in hart en ziel.

 

Met haar tomeloze inzet en een groot warm hart, probeert zij het eenieder naar de zin te maken. Alle operationele zaken op de werkvloer worden geregeld door Ellis, zij stuurt de stagiaires aan en zorgt dat de artsen onbezorgd aan het werk kunnen.

 

Haar jarenlange werkervaring bij de omroep, waar zij in de productie werkzaam was bij programma's als "Opsporing Verzocht", "Wie is de Mol", "Sterrenslag" en nog veel meer bekende programma’s, heeft ertoe geleid dat zij als geen ander weet hoe je alles binnen een bedrijf in goede banen moet leiden.

 

Wij zijn binnen de kliniek ontzettend blij met Ellis aan onze zijde.

 

Ellis, een vrouw uit duizenden, die alles regelt en een ieder op zijn/haar gemak weet te stellen.

Wilma Schoutens-Buijsmann

Wilma Buijsmann.png

Sinds 2013 is Wilma de trotse eigenaresse van Kliniek Heihof en heeft sindsdien, samen met haar team, de kliniek tot een begrip in het Gooi weten te maken.

Wilma is een onderneemster pur sang! Zij zorgt ervoor dat de kliniek constant draaiende blijft.

“Ik vind het fijn als mensen zich op hun gemak

voelen, ik streef naar een ongedwonge sfeer

en persoonlijke aandacht". 

 

Aldus, Wilma

Wilma Schoutens-Buijsmann | Huidspecialiste | Manager | Owner 

Voor natuurlijke schoonheid 

KliNieK HeiHof
HilversuM

bottom of page