top of page

Ontdek de Kracht van PRP Behandelingen bij Kliniek Heihof

Bij Kliniek Heihof geloven we in het stimuleren van natuurlijke schoonheid en vitaliteit. Onze Platelet Rich Plasma (PRP) behandelingen zijn de ultieme expressie van deze filosofie.

 

Wat is PRP?

PRP, ook bekend als "vampierfacelift", is een geavanceerde medische procedure waarbij we gebruikmaken van uw eigen bloedplasma. Dit rijke plasma wordt verfijnd en op strategische wijze op specifieke gebieden aangebracht, om zo een krachtige regeneratie en verjonging te bevorderen.

 

Voordelen van PRP Behandelingen

Natuurlijke Verjonging: Omdat we uw eigen biologische materiaal gebruiken, is PRP een volledig natuurlijke en veilige methode om de jeugdige uitstraling te herstellen.

Stimulatie van Collageen en Groeifactoren

PRP bevat actieve groeifactoren en stimuleert de aanmaak van collageen, wat resulteert in een stevigere, gladdere huid.

 

Verfijning van Textuur en Teint

PRP verbetert de textuur en teint van de huid, waardoor deze er frisser en stralender uitziet.

Minimale Downtime: Een van de grootste voordelen van PRP is dat de hersteltijd minimaal is, zodat u snel weer kunt genieten van uw dagelijkse activiteiten.

 

Onze Expertise

Bij Kliniek Heihof voert Drs. Mousa, een ervaren vaatchirurg, de PRP behandelingen uit. Met precisie en toewijding zorgt hij voor een op maat gemaakte behandeling die voldoet aan uw unieke behoeften.

Boek nu een Consult

Ervaar zelf de verbluffende resultaten van PRP behandelingen bij Kliniek Heihof. Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijk consult en ontdek hoe PRP uw natuurlijke schoonheid kan versterken.

shutterstock_1191235036.jpg
Cellbooster HAIR LIFT GLOW.png

Hoe werkt het?

Platelet-Rich Plasma (PRP) wordt naast sportgeneeskundig, orthopedisch, dermatologisch en tandheelkundig ook cosmetisch toegepast en wordt vaak gebruikt in de esthetische geneeskunde. Deze toepassing staat bekend als PRP-therapie voor huidverjonging.

Huidverjonging
PRP-therapie wordt gebruikt om de kwaliteit van de huid te verbeteren, tekenen van veroudering te verminderen en de huid een gezondere uitstraling te geven. Het wordt vaak toegepast op het gezicht, de nek, het decolleté en de handen. 

Procedure
Het proces voor cosmetische PRP is vergelijkbaar met medische toepassingen. Een kleine hoeveelheid bloed wordt afgenomen van de patiënt, en dit bloed wordt gecentrifugeerd om het plaatjesrijke plasma te scheiden van andere bloedcomponenten. 

Toediening
Het geconcentreerde PRP wordt vervolgens toegediend. Het kan worden geïnjecteerd in de huid met fijne naalden, waardoor het kan worden gebruikt voor rimpelvermindering, huidverstrakking en het verbeteren van de algehele huidtextuur.  

Resultaten
Cosmetische PRP wordt vaak gepromoot vanwege zijn potentieel om de huid te verjongen, collageenproductie te stimuleren en fijne lijntjes en rimpels te verminderen. De groeifactoren in PRP kunnen helpen bij het herstel van beschadigd weefsel en kunnen de huid er frisser en jonger uit laten zien. 

Minimaal invasief
Een aantrekkelijk aspect van cosmetische PRP is dat het een minimaal invasieve procedure is, die doorgaans weinig tot geen hersteltijd vereist. Patiënten kunnen hun dagelijkse activiteiten meestal snel hervatten na de behandeling. 

Cosmetische PRP-therapie wordt vaak gebruikt in klinieken als optie voor huidverjonging. Zoals bij elke medische of cosmetische procedure, is het belangrijk om deze behandeling te laten uitvoeren door een ervaren en gekwalificeerde arts. De resultaten kunnen variëren maar zijn over het algemeen heel natuurlijk, en de geschiktheid van de behandeling kan afhangen van de individuele behoeften en huidconditie van de patiënt.

Cell Booster

 

Cellboosters kunnen aan uw behandeling met PRP worden toegevoegd, maar er zijn ook losse behandelingen met de Cellboosters.  

 

De volledige behandeling voor het gezicht bestaat uit 3 booster sessies met 2 weken interval, daarna iedere 4-6 maanden een herhaalbehandeling van 1 sessie. U merkt doorgaans na 2-3 dagen al een verschil in de huidkwaliteit. We kunnen iedereen behandelen voor een gezonde en stralende huid, puur als skinbooster voor de kwaliteit van de huid.

 

Voor behandelingen met Cellbooster Hair is de kuur uit 6 sessies met 2 weken interval, dit vanwege de groeicyclus van de haarcellen. Klik hier om alles te weten te komen over de Cellbooster hair.

De behandeling met de losse cellboosters hoeft maar 15-20 minuten in beslag te nemen en is relatief comfortabel

 

Cellbooster kan gecombineerd worden met normale fillerbehandeling, botoxbehandelingen, draadlift behandelingen en uiteraard PRP, met PRP tezamen geeft u uw huid en haar een echte serieuze boost!!

Natuurlijk effect

Advies voor voor- en na de behandeling:

Voor de behandeling

Vermijd bloedverdunners:

Als u bloedverdunners gebruikt, overleg dan met uw behandelend arts of u tijdelijk kunt stoppen voor de behandeling.
Hydrateer goed: 


Zorg ervoor dat u goed gehydrateerd bent op de dag van de behandeling. Dit helpt bij het gemakkelijker vinden van de juiste aders voor bloedafname.
• Vermijd alcohol en cafeïne: 


Vermijd alcohol en cafeïnehoudende dranken op de dag van de behandeling, omdat deze de gevoeligheid van de huid kunnen

 Comfortabele kleding:

Draag comfortabele kleding op de dag van de behandeling, bij voorkeur met een losse halslijn om gemakkelijke toegang tot het behandelingsgebied te bieden.

Als u zich zorgen maakt over iets na de behandeling, aarzel dan niet om contact op te nemen met uw behandelend arts. Zij zullen u voorzien van de juiste begeleiding en advies.

Na de behandeling

 Vermijd blootstelling aan direct zonlicht

Vermijd direct zonlicht en gebruik een zonnebrandcrème met een hoge SPF om uw huid te beschermen.
• Vermijd make-up en huidverzorgingsproducten


Vermijd het gebruik van make-up en agressieve huidverzorgingsproducten gedurende de eerste 24 uur na de behandeling.
• Vermijd intensieve fysieke activiteit


Probeer gedurende de eerste 24 uur na de behandeling intensieve fysieke activiteit te vermijden om de behandelde gebieden rust te gunnen.
• Hydrateer en verzorg de huid


Gebruik milde, hydraterende producten om de huid te kalmeren en te hydrateren na de behandeling.
• Wees geduldig


De resultaten van PRP behandelingen worden geleidelijk zichtbaar na verloop van tijd. Geef uw huid de tijd om te regenereren en te vernieuwen.
• Volg de aanbevelingen van de behandelaar op


Volg nauwkeurig alle instructies en aanbevelingen van uw behandelend arts op voor een optimaal herstel en de beste resultaten.

bottom of page